top of page

Ervaringen van cliënten 

Vrouw die in het veld
"Dankzij Sarah zijn extreme migraineklachten een heel pak verminderd en komt het veel minder en minder erg voor. Een hele verlichting!"

Annelore T.

"Sinds verschillende jaren had ik druk en pijn aan mijn rug. Sinds de behandeling van Sarah kan ik een deel van die druk loslaten en verdween ook de pijn"
Carine L.
"Dankzij Sarah's begeleiding heb ik kunnen werken aan een problematiek die er al jaren is. Een openbaring, want ik voel me vrijer en verlicht! De manier waarop Sarah werkt is enorm zacht en begripvol. Je voelt je gesteund en gesterkt. Daarnaast heeft Sarah ook al veel voor onze kindjes kunnen betekenen, waar ik enorm dankbaar voor ben! Onze doschter heeft ze kunnen helpen door te werken aan oa. angsten die ze 's nachts had. Hierdoor slaapt ze en stuk rustiger en is de angst weg. Ons zoontje heeft na de geboorte medisch gezien al heel wat meegemaakt en ook hier heeft Sarah heel wat kunnen betekenen voor ons. Bv. refluxklachten werden aanzienlijk minder. Kortom de manier waarop Sarah werkt is de moeite waard om te ontdekken. Het is zoals thuiskomen, veilig en vertrouwd.."
Sarina R.
"Sinds 10-tallen jaren heb ik last van allergieën. Noem het maar op, pollen, honden, huisstofmijt, en ga zo maar door. Ik heb zware medicatie genomen waardoor ik slaperig of hongerig werd. Ik heb accupunctuur gehad, wat verlichting bracht, maar nooit was de allergie weg. Vorig jaar ben ik bij Sarah in therapie gegeaan en dit voorjaar heb ik voor het eerst geen medicatie meer genomen. Ik kan zelfs in de buurt van honden komen.
Dankjewel Sarah!"


Raf S.
bottom of page