top of page

Hoi!

Ik ben Sarah

Ik ben mama van 2 kindjes. Ik ben gepassioneerd door alles wat met gezondheid te maken heeft. Hierin heb ik een sterke voorkeur voor alles wat natuurlijk is. 

17872881158769224_edited_edited.jpg
bos Weg

Waarom FKC?

Van kleins af aan kreeg ik te maken met allerlei klachten. Doorheen mijn kindertijd, puberteit en als jong volwassene bleven er klachten van verschillende aard. Als klein kind kwamen hier ook verschillende ziekenhuisopnames aan te pas. De lieve verpleegsters inspireerde me. Hierdoor wist ik al heel snel dat ik zelf ook verpleegster wou worden.

Zowel door mijn ervaring met mijn eigen gezondheid, als mijn ervaring als verpleegkundige, heb ik ondervonden dat er vaak geen duidelijke oorzaak en/of oplossing gevonden wordt voor de kern van het probleem. 

Nu weet ik dat er wel degelijk manieren zijn om tot de kern van je problemen te komen en ze van daaruit ook aan te pakken. Had ik dit eerder geweten, had mijn leven er heel anders uitgezien. Dit maakte me eerst boos, maar uiteindelijk ben ik dankbaar voor wat het me gebracht heeft en hoop ik mensen zoals mezelf te helpen op hun weg naar een beter leven. 

311958417_876818603308620_7725057333389633254_n_edited.jpg

Waarom (kinder)coach?

Mijn oudste dochter heeft al enkele pittige periodes doorgemaakt. Haar gedrag is vaak een grote uitdaging voor mij geweest, en is dit soms nog steeds. Ik heb veel boeken gelezen en veel methodes uitgeprobeerd. Van elke methode was er wel iets wat werkte, maar vaak enkel op kleine aspecten en was de verbetering maar van korte duur. Ik ben toen een opleiding tot kindercoach gaan volgen. Maar ook hier heb ik geen methode geleerd die bij mijn dochter past. Met FKC ben ik er achter gekomen dat er veel meer speelt onder dat gedrag dan wat zichtbaar is.  Door in de coaching FKC te integreren, wordt veel sneller zichtbaar wat het probleem is, en waar we aan kunnen werken. Dit geldt ook voor volwassenen. Een coaching gekoppeld aan een FKC sessie is iets heel waardevol, hier kunnen we veel sneller resultaat bereiken. 

bottom of page